Op zaterdag 23 september, de dag na de Herfstequinox, gaan we vuurlopen.

Het is de tijd waarin de zomer voorbij is en het afnemen van het zonnejaar gevoeld wordt. Vanaf deze tijd is het langer donker dan licht.

Zowel de Lente-equinox als de Herfst-equinox zijn tijden van balans, de herfstequinox is een tijd van herbalanceren, van dingen weer recht zetten. De oogst is binnen en het is tijd om te zien wat je bereikt hebt afgelopen maanden.

Het is tijd om je terug te trekken in je persoonlijke ruimte en je klaar maken voor de komende donkere tijd.

Met dit feest kun je terug kijken naar het verleden en vooruit kijken naar de toekomst. Vieren wat je hebt geoogst en opruimen van wat niet langer nodig is.

 

Dit gaan we doen met een Vuurloop!!!

 

Vuurlopen is een eeuwenoud ritueel, het werkt verbindend, grensverleggend en geeft vertrouwen in eigen kracht.

Ieder mens heeft toegang tot zijn of haar innerlijke vuur. Tijdens de vuurloop ceremonie leer je hoe je toegang kunt verwerven tot dit levensvuur. Vuurlopen brengt een proces in beweging waarmee je onmogelijkheden mogelijk kunt maken. Je leert hoe je belemmeringen kunt transformeren en volledig te gaan voor je dromen en doelen.

De workshop wordt gegeven in Siegerswoude op de prachtige locatie Theeschenkerij Bellefleur. Gastvrouw Ida verzorgt de vegetarische, biologische maaltijd tijdens de workshop en een zoete verrassing na afloop.

We beginnen om 17.00 uur met de workshop, inloop vanaf 16.30 uur en we ronden af rond 22.00 uur.

De kosten zijn € 95,00 pp. (incl biologische maaltijd en sapjes, thee en materialen).
Je kunt je aanmelden door je gegevens hier in te vullen:

    [recaptcha]