24 september zal ik een Vuurloop ceremonie begeleiden.
In deze uitdagende tijd waarin we al onze manifestatie kracht kunnen gebruiken voor een mooie, vrije en veilige omgeving. 

We lopen over de hete kolen om ons grote potentieel te ervaren en we creëren een krachtveld dat nodig is om elkaar te dragen. Waarin we gaan staan voor wie we zijn en wat we willen. 

Laten we stralen! 

Elkaar vinden en Verbinden!

Laten we Liefdevol Rebelleren!

20 september grote besluiten door de overheid worden van kracht.

21 september is de Herfstequinox, de Natuur maakt balans op, het is dan net zo lang donker als licht en daarna zullen de dagen korter en donkerder zijn.  We zullen naar binnen gaan. Zowel letterlijk en figuurlijk. Hoe is het met jouw balans? Hoe is het met jouw Innerlijk Vuur? Is het een waakvlam of juist een uitslaande brand?

De natuur maakt zich klaar voor de Winter. Het Noorden in het Jaarwiel, de plek van verstilling, Oude Wijsheid, Vrouwe Dood en Wedergeboorte.

Een Nieuwe wereld dient zich aan, hoe wil jij dat ze eruit gaat zien? Welke energie zet je neer?  Hoe wil jij dat kinderen opgroeien?

Ik nodig je uit… 

Ga door het Vuur voor jou en dat wat je verlangt, zodat je vol vertrouwen kunt doen waarvoor je nu op Aarde bent.

De Vuurloop zal vrijdagavond op Het Land van Een in Surhuizum plaatsvinden. Vanaf 18 uur ben je welkom, we willen om 18:30 beginnen met het programma. Rond ongeveer 23 uur verwacht ik dat dat we de avond afgerond hebben.

Samen met jou en een aantal mooie Vuurmensen naast me zullen we deze avond tot een onvergetelijke stap de Nieuwe Wereld in maken.

We zullen Drummen, zingen, plezier maken, inzichten verwerven en ons enorme potentieel ervaren, waarmee we een krachtveld creëren dat nodig is om een mooie toekomst te manifesteren.

Kosten 85 euro

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen meedoen zij gaan voor de helft van de prijs

Zit je financieel momenteel even krap, neem contact met me op. Bij voldoende deelnemers kunnen we delen in overvloed.

De Vuurloop

De Vuurloop is een onvergetelijke ervaring. Het is een eeuwenoude ceremonie, die een enorme impact heeft op het mentale, emotionele en fysieke vlak.

Lopen over hete kolen brengt een proces in beweging, het geeft vertrouwen en geloof in jouw eigen kracht. Je breekt met belemmeringen om volledig te kunnen gaan voor je dromen en doelen.

Samenwerking bekrachtigen binnen bedrijven en trainingen.

Als verbindende activiteit is een vuurloop zeer geschikt, een teambuildings activiteit of bekrachtigend element in een andere training. Ik vind het heerlijk samen te werken met andere trainers en coaches en stel me voor dat je mij een vuurloop laat begeleiden als krachtige afsluiter van een gegeven training.

Voor meer informatie of een brainstormsessie neem je hier contact met me op.