Begint er een nieuwe fase in je leven en wil je die krachtig vormgeven?
Het doel van rituelen is het loslaten van dingen die niet meer in je leven passen en daarmee ruimte maken voor het nieuwe in je leven. Met een ritueel is een overgang intenser, duidelijker en diepgaander. Een ritueel spreekt op het diepste niveau je intuïtie aan.
Je kunt veel uiteenlopende situaties bedenken waarbij je een ritueel wilt inzetten. Samen gaan we kijken wat het beoogde doel is. Aan de hand van de door jou gegeven informatie en wensen creëer ik een ritueel op maat.

Carl Gustaf Jung over Symbolen en Rituelen

“Terwijl de diepste niveaus van de psyche nooit op gebruikelijke wijze zijn te begrijpen, zijn ze desalniettemin altijd en voor bijna iedereen toegankelijk. Je bent al met die plek verbonden, hoewel, om het te begrijpen is oefening en toewijding vereist om de taal van de symbolen te leren.
Deze taal is krachtig en oeroud. Ze heeft de capaciteit om de diepste niveaus van intuïtief besef te ontgrendelen. Terwijl gewone taal ons helpt ons leven in verband met onze omgeving te begrijpen, is het alleen door de taal van de symboliek dat wij de diepste spirituele betekenis kunnen ontdekken over wie wij zijn en wat ons levensdoel is.”