Ik nodig je uit je aan te sluiten bij een Vuur ceremonie bij jou in de buurt, met het thema Liefdevol Rebelleren. Ken jij jouw innerlijke Rebel? Hoe laat die zich aan de buitenwereld zien? Hoe kun je liefdevol met jezelf en je omgeving blijven terwijl de waanzin in de wereld om je heen toeneemt?
Daar gaan we over praten, rondom een Vuur dat verbonden is met het Vuur waarmee de beweging Liefdevol Rebelleren in gang is gezet.

Binnenkort zullen hier plaatsen en data verschijnen, zodat we kunnen gaan verbinden, elkaar inspireren en ontdekken hoe jouw Rebel zich vol Liefde aan de wereld wil presenteren.

Heb je of weet je een fijne plek om Vuur te maken? Wil je die beschikbaar stellen voor jouw vrienden en kennissen om gezamenlijk bij Vuur te zijn en elkaar te inspireren? Laat het me weten, dan kunnen we een Vuurceremonie plannen.

vuurceremonie@gmail.com

 

Met een ritueel of ceremonie is een overgang intenser, duidelijker en diepgaander. Een ritueel of de ceremonie spreekt op het diepste niveau je intuïtie aan.

 

Carl Gustaf Jung over Symbolen en Rituelen

“Terwijl de diepste niveaus van de psyche nooit op gebruikelijke wijze zijn te begrijpen, zijn ze desalniettemin altijd en voor bijna iedereen toegankelijk. Je bent al met die plek verbonden, hoewel, om het te begrijpen is oefening en toewijding vereist om de taal van de symbolen te leren.
Deze taal is krachtig en oeroud. Ze heeft de capaciteit om de diepste niveaus van intuïtief besef te ontgrendelen. Terwijl gewone taal ons helpt ons leven in verband met onze omgeving te begrijpen, is het alleen door de taal van de symboliek dat wij de diepste spirituele betekenis kunnen ontdekken over wie wij zijn en wat ons levensdoel is.”