Steeds meer vrouwen worden zich bewust van hun vrouwelijke energie en willen dat deze energie vrij en krachtig kan stromen, zodat we kunnen genieten van ons vrouw zijn en vrij kunnen creëeren.

Vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we de pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders en oermoeders met ons mee, hierdoor zijn we de verbinding met ons Vrouwenvuur kwijt geraakt.
De tijd is aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is.
Krachtig, liefdevol, wild en wijs.

De Rite van de baarmoeder is een geschenk aan jezelf. Het is een inwijding, die we doorgeven met een krachtig ritueel en ze herinnert ons eraan ons Vrouwenvuur te eren.

Een vrouwenlijn diep in de jungle van Zuid Amerika heeft zich bevrijd van de pijn en angst die opgeslagen was in hun baarmoeder en herinnert ons aan de eenvoudige wijsheid.

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft de vrouwen van de wereld het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki, de Rite van de Baarmoeder. Deze rite staat los van andere Munay Ki initiaties en kan door de vrouw die hem heeft ontvangen ook weer doorgegeven worden, waardoor het vrouwencollectief zichzelf langzaam maar zeker bevrijdt van de belemmerende angst en pijn die we bewust of onbewust allemaal ervaren.

Op 21 augustus tijdens de nieuwe maan gaan Chandana en ik de Rite doorgeven, dit gaan we doen in de natuur, tussen de paarden rondom een heilig vuur, dat het collectieve Vrouwenvuur zal symboliseren.

We nodigen je uit op een magische plek in Waskemeer waar we het ritueel vorm zullen geven en er een krachtige ervaring van zullen maken. We beginnen om 19 uur en je bent welkom vanaf 18.30 uur.

Je kunt je nu aanmelden door je gegevens hieronder in te vullen.

    [recaptcha]