Wat doe ik nu precies?

Ik volg jou. Jij weet precies hoe het zit en waar je heen wilt. Ook als je het even niet meer weet, nodig ik je uit naar het niet weten te gaan, daar ligt het antwoord.

Ik Drum en maak Vuur. Ik vraag je te Ademen en je Ziel de ruimte te geven. Bewust te zijn en te weten dat elke verandering je groei ten goede komt.

 

Over mij:

Ik ben moeder van 2 prachtige volwassen dochters. Ik ben een alleenstaande Moeder en ben trots op ze. Mijn oudste dochter is een bijzondere vrouw , ze kan zich met fijne mensen om zich heen staande houden. Ze is Moeder van Merel en deze kleine Rebel woont bij mij en houdt me in beweging. Het is een eer dat ik haar mijn kennis en liefde kan geven, ze geeft mijn leven kleur. 

Mijn jongste dochter is een creatieve, zelfstandige en sterke vrouw, die haar eigen keuzes maakt. Vol trots en verwondering volg ik haar.

In mijn leven heb ik veel meegemaakt, mooie en minder mooie dingen. Het gezin waarin ik ben opgegroeid samen met mijn jongere zus heeft voor grote uitdagingen in onze levens gezorgd. Mijn moeder, een krachtige vrouw die het hoofd bood aan een spierziekte liet mij al op jonge leeftijd liet zien dat veerkracht en je gedachten bepalend zijn voor de kwaliteit van je leven. 

Ik ben haar intens dankbaar, ze is in 2004 haar pad vervolgd en heeft haar zieke lichaam verlaten. 

Vanaf 1994 heb ik Reiki geïntegreerd in mijn leven en dat heeft een heleboel in beweging gebracht.

Ik ben in 1996 gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en ben afgestudeerd in 2000. Daarnaast heb ik me verdiept in verschillende methodieken en levensbeschouwingen. 

Vuur en ik

Mijn eerste Vuurloop is bepalend geweest voor de rest van mijn Levenspad. Ik werd Vuurloop instructeur en terwijl ik ervaring aan het opdoen was met het organiseren en begeleiden van de Vuurloop kwam ik tot de conclusie dat ik meer wilde. Wat ‘meer’ precies inhield wist ik toen nog niet. Vuur had mij veel meer te vertellen, dat wist ik wel. 

Ik ben gaan ervaren en leren, door heel veel Vuur te maken, met Vuur te zijn en Vuurmensen te ontmoeten en van ze te leren.

Ik heb me verdiept in Sjamanisme, ik ging naar Glastonbury en maakte kennis met het Heilige Vrouwelijke aspect op een wijze die ik miste in het Sjamanisme. 

Samen met de kudde Paarden heb ik een prachtige weg bewandeld, ik heb mezelf bij Vuur tussen Paarden, honden, vogels, reeën, kikkers en meer leren kennen. Ik heb geleerd, geïntegreerd, me los gemaakt en opnieuw gecreëerd en opnieuw en opnieuw, dieper in contact met mijn essentie.

Ik heb gedrumd, veel gedrumd, ik heb de heling van de Drum ervaren, ik heb dagen en nachten in het Wiel vertoefd tussen Paarden. Het was magisch en mijn wereld, een schuilplaats in een wereld die voor mij niet klopte.

En nu voel ik, dat ik Liefdevol wil Rebelleren door mijn kennis en kunde in te zetten, door jou je grote potentieel te laten ervaren en dat te bekrachtigen. Door jou te laten ontdekken hoe de Rebel in jou zich Liefdevol aan de wereld kan presenteren. Ik hoop je te kunnen ontmoeten bij één van de Liefdevol Rebelleren Vuren.