Soms stagneert de levensstroom en wil je antwoorden. Met behulp van een opstelling in het Levenswiel onderzoeken we hoe je weer kunt gaan bloeien. Beweging brengt leven en ontwikkeling, rondgaan langs het Levenswiel schept een sfeer waarin basispatronen en structuren zichtbaar worden. Het wiel verruimd je blik, zowel naar binnen als naar buiten.

De paarden leven van nature in een kudde, het is van levensbelang dat ieder lid van de kudde de juiste positie inneemt en in verbinding staat met de andere paarden en de omgeving.
Ze zijn gevoelig voor elke disbalans; tijdens een opstelling in het Levenswiel maak je voor het paard deel uit van de kudde. Waar beweging nodig is, zal het paard gaan reageren om de natuurlijke balans te herstellen.

Het unieke aan mijn manier van opstellen is dat we ‘zogenaamde’ persoonsdelen opstellen en zo inzicht verwerven in de hulpbronnen en wijsheid die je tot je beschikking hebt. Vaak weten we niet hoe we bij deze wijsheid kunnen komen en ervaar je tijdens een opstelling hoe antwoorden en inzichten zich als vanzelf aan je ontvouwen.

Op zaterdag 19 augustus is er een opstellingsdag, je kunt een thema inbrengen of je komt als representant. Als je een thema of vraag in wilt brengen zijn de kosten 55 euro en als je als representant komt 35 euro. Er is ruimte voor 3 thema ’s tijdens deze dag.

Draag kleding die past bij het weer. Als het heeft geregend de dagen vooraf gaand aan de opstelling, is het weiland erg nat, kaplaarzen of andere waterdichte schoenen zijn geen overbodige luxe.

We beginnen om 13 uur en ronden de dag af rond 17 uur, vanaf 12:30 uur ben je welkom.

 

 

Aanmelden kan met onderstaand formulier

    [recaptcha]